Kuveyt Türk Katılım Bankası ile Protokol İmzalandı.

24 Ocak 2020, 11:30

24.01.2020 NİKSAR

NİKSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI ile KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. arasında Protokol imzalandı. Protokol kapsamında belirlenen özel koşullar ile nakdi ve gayri nakdi Ticari Kredi kullandırılmasına ve diğer bankacılık hizmetlerini uygun şartlarda sunmasına ilişkin usul ve esasların düzenlenmesidir.

NİKSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İÇİN;

• Business Plus şirket kartlarından herhangi bir aidat alınmayacaktır.
  • İlk verilecek 20 yaprak çek karnesinden ücret alınmayacaktır ( vergi hariç )
  • Tahsile alınan ilk 30 çekten, çek tahsil ücreti alınmayacaktır,
  • Katılım fonu hesapları kar paylaşım oranlarında, banka tarafından uygulanan TL paylaşım havuzundan ilk 3 ay +2 puan artış sağlanacaktır,
  • İlk kredi kullanımında banka tarafından uygulanan güncel fiyatlardan 5 puan indirim sağlanacaktır,
  • Kiralık kasalarda depozito ücreti alınmayacaktır,
  • ÜYELERE özel pos fiyatlaması yapılacaktır, (Bloke gün sayısı ve/veya komisyon)
  • Kuveyt Türk’te; tüm müşterilerimizden; tahsis, internet ve mobil şubeden eft-havale ve hesap işletim ücreti alınmamaktadır.