Ziraat Bankası Sivas Bölge Yöneticisi Dr. Murat Serdar Bulut Odamızı Ziyaret Etti.

09 Şubat 2021, 00:00

09.02.2021-NİKSAR

Ziraat Bankası Sivas Bölge Yöneticisi Dr. Murat Serdar BULUT , Niksar Ziraat Bankası Şube Müdürü Yaşar GÖVTAŞ, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent AYBAK’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Engin GÖZE, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halis YILMAZ, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Zorlu katıldı. Ziyaret esnasında Ziraat Bankası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan “Güvenli Ticaret Sistemi - Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” protokolleri kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.
Başkan AYBAK, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti.