Odamız Üyeleri Ziyaret Edildi

02 Şubat 2021, 00:00

02.02.2021 NİKSAR

Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Bülent AYBAK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Macit Mustafa UÇAR ve Genel Sekreterimiz Muttalip Altunay tarafından odamız üyeleri MEHMET BUYRUK, MEHMET ZEKERİYA KARATAŞ - SALİH MANİFATURA VE TUHAFİYE, YUSUF KARATAŞ - DEDEM TİCARET, ABDULLAH KARATAŞ, AHMET KARATAŞ-KARATAŞ KUYUMCULUK, SELMAN ABATAY AYSA TARIM, NİKSAR BAKILAN İNŞAAT GIDA NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, KARDEŞLER SİGORTACILIK ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ, İNCİ PERDE ziyaret edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Bülent Aybak zorlu koronavirüs(covid-19) günlerinde ilçemizde faaliyet göstererek ilçe ekonomisine katkı sağladıkları için Üyelerimize teşekkürlerini iletti. Üyelerimizin önerileri ve talepleri hakkında bilgiler alındı.

ABDULLAH KARATAŞ

AHMET KARATAŞ-KARATAŞ KUYUMCULUK